cat | esp | eng

La Mitja 2017 – Imatges


Sí, ja ho se, ja fa un mes de la Mitja de Granollers, ja només queden 11 mesos per la següent. Com que se que molts us enyoreu us deixo les fotografies que vaig fer durant el passat 5 de febrer, quant més de 9000 atletes estaven gaudint, cadascú a la seva manera, d’un dels dies més bonics d’aquesta ciutat. Vaig tenir l’oportunitat, un cop més, de poder captar les vostres sensacions, les vostres emocions i les vostres alegries, tot un plaer.

Se que en aquestes proves, potser del que més es parla és dels grans atletes, dels campions i està molt bé, tot ajuda a donar a nom. Però la veritable ànima de La Mitja, són els milers de corredors anònims, sí és un tòpic però és la realitat. A mi és el que més em motiva, i és per això que només hi ha fotografies de vosaltres que juntament amb els voluntaris i la gent que anima fa  de La Mijta, un dia realment especial.

Sempre he pensat que millor sumar, que rivalitzar, per això en el vídeo que us presentem hi ha la col·laboració de VOTV que ha cedit la banda sonora per fer l’edició, gràcies Reme.

És poden dir moltes coses, però de veritat penso que no cal. Espero que les imatges parlin per si soles. Agrair un cop més al Toni Cornellas i a la Marta de La Mitja, de deixar-me estar al mig de tot el sidral, al Toni Jiménez, amic i fotògraf, per animar-me i inspirar-me amb la seva actitud i la seva feina, i a tots els que feu que això passi, i deixaré de dir noms perquè és impossible…, Mireia, David, Cesca, Pere, Salva, Dolors, Mar, MeriJou, Humprey, Pedro, Jordi, Jordi, Jordi, Víctor, Àngel, Jesús, Jordi, Carmen, Valen, Miki, Jordi, Marcelo, Xavi, Quim, Esther, Marta, Anna, Ana, Montse, Pep, Imma, Núria, Joan, Albert, Carla, Eugeni, Jacinto, Raul, Marc, Carles, Oscar, Edu, Gerard, Sónia, Mavi, Laura, Irene, Sílvia, Josep, Pat, Josep, Roser, Laia, Dani, Oriol, Elna… és impossible….